Results 1 to 2 of 2

Thread: Move Tool Bar

  1. #1
    Forum Addict gdoherty0102's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    United States
    Posts
    1,153
    Current Local Time
    10:05 PM

    Not allowed! Not allowed!

    Move Tool Bar

    The tool bar at the bottom with scale, shadows, sunglasses, etc on it.

    Am I able to move this to the top of the screen?

  2. #2
    Autodesk JeffH's Avatar
    Join Date
    December 13, 2010
    Location
    The Ivory Tower (Manchester NH)
    Posts
    791
    Current Local Time
    12:05 AM

    Not allowed! Not allowed!
    No this toolbar position is static.

Similar Threads

  1. Move project datum
    By t1shep in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 9
    Last Post: April 11th, 2016, 09:08 PM
  2. How to move Zero point of base project
    By pcamliti in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 11
    Last Post: May 22nd, 2011, 05:29 PM
  3. getting columns to show up in Graphical Column Schedule after move.
    By LeanneZ in forum Structure - General Questions
    Replies: 3
    Last Post: March 30th, 2011, 02:10 PM
  4. revit 2010 RST generate bar bending schedule?
    By ctangudu in forum Structure - General Questions
    Replies: 7
    Last Post: March 14th, 2011, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •