Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Bulk Family Manager / parameter remove, rename..

  1.    #11
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    297
    Current Local Time
    08:38 AM

    Not allowed! Not allowed!
    It is not creating new parameters, it is adding in existing parameters. That node will produce an error if the parameter doesn't exist in the file. If I remember correctly, I requested that change to the Orchid Package. Thanks erfajo!

    Click image for larger version. 

Name:	family parameters 06.PNG 
Views:	8 
Size:	24.7 KB 
ID:	37647

  2.    #12
    Senior Member Alex Page's Avatar
    Join Date
    December 13, 2010
    Location
    Wellington, New Zealand
    Posts
    672
    Current Local Time
    01:38 AM

    1 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by nick_h View Post
    Is there not a cheeper one? ....
    Im a big fan of Rushforth Tools which is more like $100 : I use them for slightly different porpose but pretty sure its does what you ask for: they also have a 30 day trial license for you to test:
    http://www.rushforthprojects.com/

  3.    #13
    Member TFuller's Avatar
    Join Date
    March 7, 2014
    Location
    Evansville, IN
    Posts
    397
    Current Local Time
    07:38 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Alex Page View Post
    Im a big fan of Rushforth Tools which is more like $100 : I use them for slightly different porpose but pretty sure its does what you ask for: they also have a 30 day trial license for you to test:
    http://www.rushforthprojects.com/
    RF Tools pays for itself the first time you batch load 40 shared parameters into a family to make your custom AHU schedule work. I prefer to never be without it.

  4.    #14
    Senior Member
    Join Date
    November 27, 2012
    Posts
    627
    Current Local Time
    01:38 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by TFuller View Post
    RF Tools pays for itself the first time you batch load 40 shared parameters into a family to make your custom AHU schedule work. I prefer to never be without it.
    Can you use it on multiple families at once or use it to delete multiple parameters out of families at once?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5.    #15
    Senior Member Alex Page's Avatar
    Join Date
    December 13, 2010
    Location
    Wellington, New Zealand
    Posts
    672
    Current Local Time
    01:38 AM

    1 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by nick_h View Post
    Can you use it on multiple families at once or use it to delete multiple parameters out of families at once?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sure can - and you can save the "configurations" for using again on other projects etc: Download the trial
    Last edited by Alex Page; October 16th, 2019 at 11:44 PM.

  6.    #16
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,530
    Current Local Time
    07:38 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Alex Page View Post
    Sure can - and you can save the "configurations" for using again on other projects etc: Download the trial
    :Thumbsup: The CTC Family Processor works the same way: I have config files saved, and can auto load and batch process on tons of families. I cant even remember how much editing content sucked before it. LOL.

    Just kidding. I remember.

Similar Threads

  1. Bulk apply Shared Parameters to a Revit Family
    By ryntau in forum Dynamo BIM
    Replies: 4
    Last Post: December 14th, 2016, 04:07 PM
  2. Rename shared parameter
    By kowen1208 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: February 24th, 2014, 03:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •