Results 1 to 6 of 6

Thread: Duct Accessory Without Duct Ends Visible

  1. #1
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    293
    Current Local Time
    11:30 PM

    Not allowed! Not allowed!

    Duct Accessory Without Duct Ends Visible

    Is there a way to create a duct accessory family which stop the duct ends from being visible? I've tried masking up it had some strange affects. The only thing I can think of is having the duct connectors really close together, but then your not going to be able have it represent reality very well.
    Click image for larger version. 

Name:	Duct ends 01.PNG 
Views:	9 
Size:	3.5 KB 
ID:	36919Click image for larger version. 

Name:	Duct ends 02.PNG 
Views:	11 
Size:	8.4 KB 
ID:	36920

  2. #2
    Forum Addict tzframpton's Avatar
    Join Date
    January 17, 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,055
    Current Local Time
    10:30 PM

    Not allowed! Not allowed!
    I went down this path about 8 years ago and never could get it to work. I gave up.

    -TZ

  3. #3
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    293
    Current Local Time
    11:30 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Great, time for the good old company standards talk.
    Thanks for the response.

  4. #4
    Forum Addict tzframpton's Avatar
    Join Date
    January 17, 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,055
    Current Local Time
    10:30 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by CRapai View Post
    Great, time for the good old company standards talk.
    Thanks for the response.
    When you're done with that, let me know when you're free so you and I can have the "quit using black background with colors" talk.



    -TZ

  5. #5
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    293
    Current Local Time
    11:30 PM

    Not allowed! Not allowed!
    You're just afraid of how cyberpunk I am. I have a script that randomly changes my background color every 5 mins.

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	13 
Size:	60.2 KB 
ID:	36921
    Last edited by CRapai; June 27th, 2019 at 07:33 PM.

  6. #6
    Forum Addict tzframpton's Avatar
    Join Date
    January 17, 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,055
    Current Local Time
    10:30 PM

    Not allowed! Not allowed!
    TouchÚ, sir.

    -TZ

Similar Threads

  1. Automatically changing duct accessory tags
    By kforsstr in forum MEP - General
    Replies: 2
    Last Post: December 5th, 2018, 07:15 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: August 3rd, 2017, 05:43 PM
  3. Duct Accessory Issue
    By mbirm92 in forum MEP - Family Creation
    Replies: 7
    Last Post: July 15th, 2016, 02:23 PM
  4. Accessory - inserted into duct.
    By Gabriel Black in forum MEP - Family Creation
    Replies: 4
    Last Post: September 23rd, 2015, 06:25 AM
  5. How to create a Duct Accessory for Round Duct?
    By BalajiBBI2205 in forum MEP - Family Creation
    Replies: 1
    Last Post: January 21st, 2015, 12:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •