Affichage des résultats 1 à 5 sur 5

Discussion: Material Libraries went missing after Skype update?

  1. #1
    Member
    Date d'inscription
    décembre 2010
    Messages
    67
    Heure locale
    00h28

    Not allowed! Not allowed!

    Material Libraries went missing after Skype update?

    Has anyone else experienced this?

    When I reboot my computer I always get a request to update Skype, I usually ignore this, but this time I did click to upgrade. When I opened Revit I noticed that all the material asset libraries where missing. I then restored the computer to before the Skype update and the libraries reappeared.

    The only other change I can think of that may have affected the libraries is that I also had unpinned the Revit icon from the taskbar...but I don't see how that would make any difference.

    Anyway...curious behavior.

  2. #2
    Moderator Avatar de Robin Deurloo
    Date d'inscription
    juillet 2011
    Localisation
    Rotterdam, Holland
    Messages
    1 377
    Heure locale
    07h28

    Not allowed! Not allowed!
    There is some weird behavior going one with Revit the past few months with some people.
    Can you reproduce this issue, maybe on a different workstation?

  3. #3
    Member Avatar de Geert
    Date d'inscription
    février 2011
    Localisation
    Les Vigneaux, Hautes Alpes, France
    Messages
    152
    Heure locale
    07h28

    Not allowed! Not allowed!
    I am seeing disappeared material libraries (yellow triangles) when I have more than one project open in the same session. Restarting Revit and opening just one project brings them back. Could this be the case?

  4. #4
    Member
    Date d'inscription
    décembre 2010
    Messages
    67
    Heure locale
    00h28

    Not allowed! Not allowed!
    I only have one computer, but the same thing just happened again without making any changes to my computer. All the PhysicalMaterial Libraries suddenly had the yellow triangles. I did system restore and they all came back.

  5. #5
    Member
    Date d'inscription
    décembre 2010
    Messages
    67
    Heure locale
    00h28

    Not allowed! Not allowed!
    Citation Envoyé par Geert Voir le message
    I am seeing disappeared material libraries (yellow triangles) when I have more than one project open in the same session. Restarting Revit and opening just one project brings them back. Could this be the case?
    I have restored the system so now I have the PhysicalMaterial libraries back...I opened two projects and all the libraries are still there...so maybe in my case that is not the issue.

Discussions similaires

  1. Assign material libraries to a family
    Par M_Schuster dans le forum Architecture - Family Creation
    Réponses: 2
    Dernier message: 07/10/2016, 04h20
  2. Material Libraries - Categories
    Par A.J.S. dans le forum Architecture and General Revit Questions
    Réponses: 0
    Dernier message: 20/07/2015, 20h26
  3. 2014 Material Libraries Question
    Par SuperDave dans le forum Architecture and General Revit Questions
    Réponses: 0
    Dernier message: 20/11/2013, 16h58
  4. Setting up Material Libraries
    Par Craig Howie dans le forum Architecture and General Revit Questions
    Réponses: 18
    Dernier message: 31/07/2012, 14h54

Règles de messages

  • Vous ne pouvez pas créer de nouvelles discussions
  • Vous ne pouvez pas envoyer des réponses
  • Vous ne pouvez pas envoyer des pièces jointes
  • Vous ne pouvez pas modifier vos messages
  •