Results 1 to 5 of 5

Thread: Material Libraries went missing after Skype update?

  1. #1
    Member
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    67
    Current Local Time
    01:51 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Material Libraries went missing after Skype update?

    Has anyone else experienced this?

    When I reboot my computer I always get a request to update Skype, I usually ignore this, but this time I did click to upgrade. When I opened Revit I noticed that all the material asset libraries where missing. I then restored the computer to before the Skype update and the libraries reappeared.

    The only other change I can think of that may have affected the libraries is that I also had unpinned the Revit icon from the taskbar...but I don't see how that would make any difference.

    Anyway...curious behavior.

  2. #2
    Moderator Robin Deurloo's Avatar
    Join Date
    July 7, 2011
    Location
    Rotterdam, Holland
    Posts
    1,376
    Current Local Time
    08:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    There is some weird behavior going one with Revit the past few months with some people.
    Can you reproduce this issue, maybe on a different workstation?

  3. #3
    Member Geert's Avatar
    Join Date
    February 8, 2011
    Location
    Les Vigneaux, Hautes Alpes, France
    Posts
    150
    Current Local Time
    08:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I am seeing disappeared material libraries (yellow triangles) when I have more than one project open in the same session. Restarting Revit and opening just one project brings them back. Could this be the case?

  4. #4
    Member
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    67
    Current Local Time
    01:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I only have one computer, but the same thing just happened again without making any changes to my computer. All the PhysicalMaterial Libraries suddenly had the yellow triangles. I did system restore and they all came back.

  5. #5
    Member
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    67
    Current Local Time
    01:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Geert View Post
    I am seeing disappeared material libraries (yellow triangles) when I have more than one project open in the same session. Restarting Revit and opening just one project brings them back. Could this be the case?
    I have restored the system so now I have the PhysicalMaterial libraries back...I opened two projects and all the libraries are still there...so maybe in my case that is not the issue.

Similar Threads

  1. Assign material libraries to a family
    By M_Schuster in forum Architecture - Family Creation
    Replies: 2
    Last Post: October 7th, 2016, 04:20 AM
  2. Material Libraries - Categories
    By A.J.S. in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: July 20th, 2015, 08:26 PM
  3. 2014 Material Libraries Question
    By SuperDave in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: November 20th, 2013, 04:58 PM
  4. Setting up Material Libraries
    By Craig Howie in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 18
    Last Post: July 31st, 2012, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •