Risultati da 1 a 3 di 3

Discussione: Linking Dynamo To Revit - Import Instance by Geometry Not Working

  1. #1
    Junior Member L'avatar di KumarKapadia
    Data Registrazione
    February 25, 2016
    Messaggi
    33
    Ora locale
    07:36 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Linking Dynamo To Revit - Import Instance by Geometry Not Working

    Hello Everyone,
    Hereby m running into some silly issues and want u pple to help me solve it..
    DESIGN IS READY, SCRIPT IS READY, IMPORTINSTANCE BY GEOMETRY not working.
    i have a generic model in revit as elevation treatment of a building facade which i want to edit in dynamo and so did i scripted it out and its perfectly responding is dynamo when i linked the revit file to dynamo but the moment i connect the SOLID DIFFERENCE BY ALL node to IMPORT GEOMETRY BY INSTANCE node as u see in file the wheel keeps steering for hours and nothing really happens ......plz help me out resolve my issue and revert back asap.
    Hereby M attaching both - Revit File & Dynamo Script
    Thanks In Advance
    Regards,
    Kumar
    Anteprime Allegate Anteprime Allegate Working.jpg‎   Error.jpg‎  
    File Allegati File Allegati

  2. #2
    Junior Member L'avatar di KumarKapadia
    Data Registrazione
    February 25, 2016
    Messaggi
    33
    Ora locale
    07:36 AM

    Not allowed! Not allowed!
    No reply ?

  3. #3
    Member
    Data Registrazione
    May 30, 2015
    Messaggi
    210
    Ora locale
    08:06 PM

    Not allowed! Not allowed!
    You might try exporting to sat to test what the geometry is and if it is accurate


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Discussioni Simili

  1. CAD geometry is currupt when importing or linking
    Di danezeq nel forum Architecture and General Revit Questions
    Risposte: 1
    Ultimo Messaggio: August 2nd, 2016, 11:56 AM
  2. dynamo geometry to revit - not responding
    Di kunster nel forum Dynamo BIM
    Risposte: 2
    Ultimo Messaggio: January 29th, 2016, 10:26 PM
  3. How to Import Line Weights from AutoCAD when Linking drawings into Revit
    Di j2mattones nel forum Architecture and General Revit Questions
    Risposte: 4
    Ultimo Messaggio: November 19th, 2014, 04:18 AM

Permessi di Scrittura

  • Tu non puoi inviare nuove discussioni
  • Tu non puoi inviare risposte
  • Tu non puoi inviare allegati
  • Tu non puoi modificare i tuoi messaggi
  •