Results 1 to 3 of 3

Thread: A360 is showing the incorrect model

  1. #1
    Moderator
    "I am NOT a Revit tutor!"
    Dave Jones's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    San Luis Obispo, California USA
    Posts
    4,534
    Current Local Time
    10:36 PM

    Not allowed! Not allowed!

    A360 is showing the incorrect model

    This is a screen shot of our A360 site for my current project. Since I'm working on the model in Revit I've never had the need to click on the model name in A360 to view the model in the viewer. One of our project members did so today and they were taken to the CSDcopy_2016-02-16_FEEI_MP20_STR(v2016).rvt linked file and not our model shown on the screen shot. I thought "well they must of clicked an incorrect item on the list" but I just tried it and sure enough clicking on the name of our model takes me to the link model. How do I fix that?

  2. #2
    Autodesk
    (Product Line Manager, BDS)
    Kyle's Avatar
    Join Date
    April 3, 2012
    Posts
    242
    Current Local Time
    01:36 AM

    Not allowed! Not allowed!
    This was a defect on the Cloud Worksharing service that was resolved this afternoon. Try publishing again and things should display properly.

    -Kyle

  3. #3
    Moderator
    "I am NOT a Revit tutor!"
    Dave Jones's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    San Luis Obispo, California USA
    Posts
    4,534
    Current Local Time
    10:36 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Kyle View Post
    This was a defect on the Cloud Worksharing service that was resolved this afternoon. Try publishing again and things should display properly.

    -Kyle
    thanks Kyle! I was hoping to not have to re upload our model. Re publishing worked but it's taking a long time for the sheets to publish! It's been at it for 45 minutes already...

Similar Threads

  1. A360 Collaboration for Revit - Linked Model Keeps Unloading
    By sdijan in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: October 21st, 2015, 09:39 PM
  2. Linked model not showing same as Arch
    By nick_h in forum MEP - General
    Replies: 20
    Last Post: July 28th, 2014, 06:54 PM
  3. linked model only showing in one view
    By ravbos in forum Structure - General Questions
    Replies: 4
    Last Post: June 28th, 2014, 12:20 AM
  4. Linked topography model not showing in sections
    By t1shep in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: June 27th, 2012, 06:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •