Pagina 1 di 6 12345 ... UltimaUltima
Risultati da 1 a 10 di 54

Discussione: C4R, Updating Links

  1. #1
    Member
    Data Registrazione
    August 1, 2013
    Messaggi
    209
    Ora locale
    02:47 PM

    Not allowed! Not allowed!

    C4R, Updating Links

    Would anybody be able to help guide me through the process of updating linked files using C4R? I've read through the Help and can't seem to find the correct procedure.

    For anybody interested, I'm digging C4R so far. The connection our of our main office is horrendous so using Revit Server to host projects between offices plain sucked. Even with a slow connection, sync times are non-issue.

    Edit: I was able to find 'Upload New Version' through the A360 project dashboard.

    Clicca sull'immagine per ingrandirla

Nome: C4R_Upload New Version.png
Visite: 27
Dimensione: 9.1 KB
ID: 25356
    Ultima modifica di chompi0n; January 28th, 2016 alle 01:28 PM Motivo: Figured it out.

  2. #2
    Autodesk L'avatar di Scott D Davis
    Data Registrazione
    March 5, 2011
    LocalitÓ
    Southern California
    Messaggi
    666
    Ora locale
    03:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    are the linked files also in C4R? All linked files in a C4R environment need to be "published" the the C4R service by opening the individual files in Revit, and choosing to workshare via C4R. Once all the individual files are in C4R, then in Revit, you can go to Manage Links and either create the links, or "reload from" the C4R site.

    "Upload new version" through the A360 site will not work. That just publishes a version of the file to A360, but will not let that version be linked in Revit.

  3. #3
    Member
    Data Registrazione
    August 1, 2013
    Messaggi
    209
    Ora locale
    02:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    That would be correct, the linked files are in C4R.

    Scott, would we be able to get in contact on this matter? I am literally stumped on how to update the linked models when we receive updated models from other stakeholders.

  4. #4
    Member
    Data Registrazione
    August 1, 2013
    Messaggi
    209
    Ora locale
    02:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    I just happened to see this thread http://www.revitforum.org/worksharin...sed-links.html and I'll give those prescribed instructions a try.

  5. #5
    Member
    Data Registrazione
    December 7, 2010
    LocalitÓ
    Austin, Texas
    Messaggi
    289
    Ora locale
    05:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    I had to call our dealer's tech support for this.
    When I get a new model, I open it without detaching from central (don't know why but that's what they said). Then on the Collaborate tab select "Collaborate On A360". Select your project in the dialog box and then Initiate.
    If the link is already in the project and you want to use the same name, you can't unless you get in your model and use the "Manage A360 Models" to delete the existing linked model first.

  6. #6
    Member
    Data Registrazione
    August 1, 2013
    Messaggi
    209
    Ora locale
    02:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    That was one of the problems I faced, using the same name.

    So what happens when you delete the link? Orphaned elements?

    Essentially, the correct workflow sounds like this: once a model is initiated/sent to C4R, changes have to be made there, even files that will be linked?

  7. #7
    Forum Addict L'avatar di tzframpton
    Data Registrazione
    January 17, 2011
    LocalitÓ
    Dallas, TX
    Messaggi
    2,055
    Ora locale
    05:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    What I've been doing is placing the new file on C4R with the same file name but a suffix at the end... for instance a "[filename]_v2.rvt" so the newly uploaded file to C4R is depicted as "version 2". I then use Reload From and point to the "[filename]_v2.rvt" file. Upon deleting the original, I then rename the file to take off the suffix and it updates across the board to the parent Revit models it's linked into.

    "Upload New Version" works only in the A360 Team Hub web portal. If it could work like this directly in C4R it would be most excellent.

    -TZ

  8. #8
    Moderator L'avatar di Drew
    Data Registrazione
    December 9, 2010
    LocalitÓ
    Perth, Western Australia
    Messaggi
    689
    Ora locale
    06:47 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Hmmm, I think I might be missing something here.
    First off, let me say this. I have not used C4R yet, it has only just been released here in OZ and I have not had a chance.

    I thought the whole idea of using C4R was that all parties could work in the same environment, meaning, external files would essentially sit in the same location as yours. If this is the case, why do you need to "update" files? Shouldn't the files that are already on C4R be the most current working files?

    Have I mis understood the whole cloud based situation for one team environment?

  9. #9
    Forum Addict L'avatar di tzframpton
    Data Registrazione
    January 17, 2011
    LocalitÓ
    Dallas, TX
    Messaggi
    2,055
    Ora locale
    05:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    All parties can work in the same environment. And all external files do sit in the same location as yours. This is not the issue at hand, the issue is the process and procedure in getting Revit models into the C4R environment. Currently, you cannot "update" or "overwrite" an existing Revit model that has been set up in the C4R environment. This is the part that requires a bit of workaround.

  10. #10
    Member L'avatar di HansLammerts
    Data Registrazione
    April 22, 2011
    Messaggi
    476
    Ora locale
    10:47 PM

    Not allowed! Not allowed!
    So it is kind of a upload environment? Kind of what buzzsaw was but eventually was removed from *AutoCAD*?

Discussioni Simili

  1. C4R Updating and overwriting models used as links?
    Di tzframpton nel forum Worksharing, Revit Server & C4R
    Risposte: 9
    Ultimo Messaggio: January 13th, 2016, 01:58 PM
  2. CAD links not updating
    Di Lkenshalo nel forum Architecture and General Revit Questions
    Risposte: 2
    Ultimo Messaggio: December 2nd, 2015, 04:38 PM
  3. Link not updating
    Di varun_adaarchitecture nel forum Architecture and General Revit Questions
    Risposte: 0
    Ultimo Messaggio: April 23rd, 2013, 07:50 PM
  4. Updating families
    Di jbenoit44 nel forum Tutorials, Tips & Tricks
    Risposte: 0
    Ultimo Messaggio: August 23rd, 2011, 09:47 AM
  5. Elevation Tags Not Updating
    Di WVReviter nel forum Architecture and General Revit Questions
    Risposte: 2
    Ultimo Messaggio: June 9th, 2011, 09:47 PM

Tag per Questa Discussione

Permessi di Scrittura

  • Tu non puoi inviare nuove discussioni
  • Tu non puoi inviare risposte
  • Tu non puoi inviare allegati
  • Tu non puoi modificare i tuoi messaggi
  •