Donate Now Goal amount for this year: 2500 USD, Received: 1869 USD (75%)

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 36
Like Tree16Likes

Thread: Test - Delete Me

  1. #1
    Mr. Revit OpEd
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    2,909
    Current Local Time
    08:30 PM

    Test - Delete Me

    Testing 1,2,3...Test...Check one two... is this thing on? A member (patrickgsr94) wrote to me saying they can't post/start a thread...
    Last edited by Steve_Stafford; April 24th, 2019 at 04:26 PM.

  2. #2
    Forum Co-Founder Alfredo Medina's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Orlando, FL, USA
    Posts
    3,111
    Current Local Time
    11:30 PM
    Hello, testing, 1 2 3...

  3. #3
    Senior Member DavidLarson's Avatar
    Join Date
    July 10, 2015
    Location
    Boise, Idaho
    Posts
    680
    Current Local Time
    09:30 PM
    seems to be working

  4. #4
    Mr. Revit OpEd
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    2,909
    Current Local Time
    08:30 PM
    I can't hear you the music is too loud!
    Last edited by Steve_Stafford; April 24th, 2019 at 06:43 PM.
    Alex Cunningham likes this.

  5. #5
    Mr. Revit OpEd
    Join Date
    December 14, 2010
    Posts
    2,909
    Current Local Time
    08:30 PM
    Actually...when I try to edit my post the Save button isn't saving...it reverts back.

  6. #6
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,277
    Current Local Time
    10:30 PM
    The forum is giving me issues too, which it does a few times a year. I have to use a different browser, until the issues work themselves out. Right now i cant use Brave (Chrome), or it eats my post and doesnt post anything here. So im in Firefox at the moment.

  7. #7
    Junior Member scourdx's Avatar
    Join Date
    July 4, 2013
    Posts
    44
    Current Local Time
    08:30 PM
    I was posting couple of days and get the error message. Now posting this to confirm everything is good.

  8. #8
    Forum Addict tzframpton's Avatar
    Join Date
    January 17, 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,046
    Current Local Time
    10:30 PM
    test post, cannot post in another thread.

    -TZ

    *EDIT*
    Okay so this post worked. I cannot post in the MEP forum for some reason. This has been known to be a finicky forum in the past.
    Last edited by tzframpton; April 24th, 2019 at 07:31 PM.

  9. #9
    Moderator Robin Deurloo's Avatar
    Join Date
    July 7, 2011
    Location
    Rotterdam, Holland
    Posts
    1,249
    Current Local Time
    05:30 AM
    OK well, if everybody is testing, here is my test

    [edit] Seems to work
    [edit2] still works
    Last edited by Robin Deurloo; April 29th, 2019 at 04:40 PM.

  10. #10
    The Moderator with No Imagination MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Coeur d Alene, ID
    Posts
    4,802
    Current Local Time
    08:30 PM
    I've been wondering where everyone has been....it has been quite quiet around here lately.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •