Announcement

Collapse
No announcement yet.

Masking region printing problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Masking region printing problem

    I have a solid fill with the masking button not checked. It appears to not mask but when I print it does mask. I moved it to the back of the draw order which didn't help. Below are two screen shots, one how it normally appears and the other is a print preview. I need the walls to show up!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

    #2
    You could select the mask and use Override Graphics in View: Override by Element. Adjust the transparency slider.

    I find that works more consistently for this sort of thing.
    William Sutherland rias riba
    WS Architecture Ltd

    Comment


      #3
      Thanks, I had tried that. I'm not sure what the issue was, but I assigned a view template to it and it solved the problem...so somewhere in the view settings was the cause. Thanks for your response!

      Comment


        #4
        Interesting, must have a look. Glad you got it sorted anyway
        William Sutherland rias riba
        WS Architecture Ltd

        Comment


          #5
          I think the problem is that the view is in wireframe.
          "-Bueno, pues ahora que los dos nos hemos visto el uno al otro -repuso el
          unicornio-si tu crees en mi, yo creeré en tí, ¿trato hecho?"
          Lewis Carroll

          Comment

          widgetinstance 211 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X