Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linked CAD Ghost Hatch...?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Linked CAD Ghost Hatch...?

    Hey everyone - I have what seems to be an odd anomaly in a CAD link that I cannot figure out. In the attached image there is hatch that is not visible in CAD, but it is visible in Revit. We've combed through the CAD file to see if there are layers turned off/frozen etc... but nothing... anyone have any ideas... It's a like a ghost hatch that is somehow exposed in Revit... :banghead:
    Attached Files

    #2
    What happens if you explode the CAD in AutoCAD. What about the Z axis in CAD? Also what does Revit think it is using Query? Hatch, region?
    Last edited by Steve_Stafford; August 29, 2019, 06:45 PM.

    Comment


      #3
      I did check the z axis right away - and it's flat around the area in question, but there were other things in the z axis. Flattening everything does not make a difference. It will not let me explode the "thing" in CAD but to be honest I'm not sure I can even see it.

      I also tried to down-save this...FYI

      When I query the CAD file in Revit, it tells me that the object is actually a FACE. So maybe this actually about a Ghost FACE... don't get too excited wutung fans...

      I'm still stumped. Could it be that we need to open this with a different version of CAD... Like AutoCAD Architecture?

      It's a ghost face....PNG

      Comment


        #4
        Might have to change the view style to see it in Acad.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X