Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issue with graphics 2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Issue with graphics 2017

    Hello guys ,
    i have problem with graphics in Revit 2017 , and i have tried everything , turn off hardware acceleration , restart Revit , restart PC , reinstall Revit and even setup a new windows
    if anyone know what to do , knowing that my graphic card is nvidia quadro fx 4500 , 16 GB RAM and intel Xeon CPU
    thanks
    Attached Files

    #2
    What's in the model?

    Comment


      #3
      Looks like some kind of funky import
      There are no stupid questions, only stupid people

      Comment


        #4
        It doesn't matter what ever in the model , it keeps doing that

        Comment


          #5
          There is no any imports in this file

          Comment


            #6
            Originally posted by Islam Salah View Post
            It doesn't matter what ever in the model , it keeps doing that
            Well actually it very much can.

            Does it happen in every view?
            Does it happen on other files?
            Does it happen on other people's machines?

            So many questions, so many stabs in the dark...

            Comment


              #7
              I would first make sure the nVidia driver is updated: Download Drivers | NVIDIA
              Then I would make sure in the nVidia Control Panel, that the Manage 3D settings, and PhysX configuration are set to see the video card (not autoselect)

              Attached Files

              Comment


                #8
                I've seen this happen when there is a dwg in the view, like an imported survey
                Motorbike riding is one long bezier curve

                Comment


                  #9
                  Originally posted by snowyweston View Post
                  Well actually it very much can.

                  Does it happen in every view?
                  Does it happen on other files?
                  Does it happen on other people's machines?

                  So many questions, so many stabs in the dark...
                  well snowyweston ,
                  yes it happens in every view even 2d views
                  yes it happens on every file
                  yes that happened on another machine

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by biff View Post
                    I've seen this happen when there is a dwg in the view, like an imported survey
                    unfortunately , it happens even without any dwg imported or linked

                    Comment

                    Related Topics

                    Collapse

                    Working...
                    X