Announcement

Collapse
No announcement yet.

Business Manager HDS (Scanning) sökes till Leica Geosystems AB

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Business Manager HDS (Scanning) sökes till Leica Geosystems AB

  Om jobbet


  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 14.0px Calibri}


  Vi söker nu en engagerad

  Business Manager HDS (Scanning)


  med placering i Stockholm eller Göteborg


  Som Business Manager HDS har du ett helhetsansvar för att utveckla HDS försäljningen i Sverige och du kommer att tillbringa större delen av din tid ute hos kund. Du ingår i ett starkt team där du arbetar tillsammans med våra säljare. Våra produkter är kända för sin användarvänlighet och mångsidighet. Våra främsta försäljningsargument är kvalitet, precision, tillgänglighet, service och support. Du säljer ett mervärde till kunden, inte bara en produkt. Vi söker därför dig som vill sälja helhetslösningar, en teknikintresserad rådgivare som bryr sig om våra kunder som har förutsättningar att sätta sig in i kundernas behov – kunden i fokus.


  Din bakgrund och erfarenhet


  Du har en erfarenhet inom försäljning och av att använda 3D/CAD mjukvara.Som person är du utåtriktad och lyhörd. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du är van att ha kunden i fokus samt en förmåga att förstå dess behov. Till syvendes och sist är det inte produkten du säljer, utan en lösning som sparar kunden tid, minska risken för felberäkningar och bidrar till en ökad lönsamhet i deras projekt.


  Varför jobba hos oss?


  Du kommer få en utmanande vardag med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Leica Geosystems är i stark tillväxt och har spännande, högteknologiska produkter som du kan vara stolt över att representera. Du får också möjligheten att jobba med trevliga kolleger både i Sverige och utomlands.


  Har du frågor vänligen kontakta VD Krister Arnaryd på telefon 076-881 09 25 eller Sales Manager Romeo Capaldi på telefon 073-079 89 20.

  Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campai...d/064b3d62d8c8

Related Topics

Collapse

Working...
X