Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with filters, any suggestions?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problem with filters, any suggestions?

    Hey guys,

    I received this project a few weeks ago and since then I've been fixing system problems, family problems, problems problems and more problems. :banghead::banghead:

    However, there's one thi?ng I cannot seem to understand - why this filter is not applying to certain connections within the same system? Basically, if I set "system A" to a certain pipe and then use a connection or draw another pipe from it, the filter doesn't apply. I have already checked the filters if there were things in conflict, I have already cut it into shorter systems trying to understand if there was any other equipment causing this "confusion", but nothing seem to be the "root" behind this problem.

    Does anyone know how to fix that or why it is happening?
    Attached Files

    #2
    Originally posted by BasLn View Post
    Hey guys,

    I received this project a few weeks ago and since then I've been fixing system problems, family problems, problems problems and more problems. :banghead::banghead:

    However, there's one thi?ng I cannot seem to understand - why this filter is not applying to certain connections within the same system? Basically, if I set "system A" to a certain pipe and then use a connection or draw another pipe from it, the filter doesn't apply. I have already checked the filters if there were things in conflict, I have already cut it into shorter systems trying to understand if there was any other equipment causing this "confusion", but nothing seem to be the "root" behind this problem.

    Does anyone know how to fix that or why it is happening?
    What is your filter rule set to, I you check your system classification and it has more than one see what your rule says and adjust co contains. I still prefer to use a system abbreviation associated to all pipe systems looks best when tagged and filter rule is then. System abbreviation is = CHWS

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

    Comment


      #3
      Originally posted by BasLn View Post
      Hey guys,

      I received this project a few weeks ago and since then I've been fixing system problems, family problems, problems problems and more problems. :banghead::banghead:

      However, there's one thi?ng I cannot seem to understand - why this filter is not applying to certain connections within the same system? Basically, if I set "system A" to a certain pipe and then use a connection or draw another pipe from it, the filter doesn't apply. I have already checked the filters if there were things in conflict, I have already cut it into shorter systems trying to understand if there was any other equipment causing this "confusion", but nothing seem to be the "root" behind this problem.

      Does anyone know how to fix that or why it is happening?
      You'll have to share with us the Filter Rules and your systems. There's a problem somewhere, you just gotta hammer it down. We just can't really help you unless we can see the information.

      -TZ
      Tannar Z. Frampton ™
      Frampton & Associates, Inc.

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • Piping Systems
        Currently we have 64 different Piping Systems. When it comes to filters, I have managed to group some of them by system classification. However, some...
        August 13, 2014, 04:51 PM
      • Filtering
        See attached. I need to filter by system type (ie storm, sewer, etc.) and also grab the associated hangers. The wall I ran into is operator limitation,...
        November 16, 2015, 03:06 PM
      • Schedule in centre file
        Hi all, we are working with a project by centre file in revit,now I want to make a pipe schedule for fire system but it list all pipes of worksets in...
        July 29, 2016, 09:56 AM
      • Displaying/Filtering pipework on sheets
        How do you guys separate different pipework on different plans?

        I wanted to use filters and filter them by System Type but it System type...
        January 23, 2015, 12:35 PM
      • Turn Off Pipe Settings
        Hi all, can someone help me please.

        I'm trying to create a floor plan showing only the heating pipework. I've assigned a view template with...
        August 17, 2015, 02:49 PM
      Working...
      X