Announcement

Collapse
No announcement yet.

Joining Geometry Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Joining Geometry Issues

    I have a custom line based foundation family. Its a basic extrustion with end controls... Very simple stuff.

    The bottom of these foundations are at different levels. Thus they are showing the edges of the geometry with the elevation changes.

    How can I stop Revit from showing the edges?
    Attached Files
    -Alex Cunningham

    #2
    linework tool??
    Dan

    Comment


      #3
      linework tool with invisible edges setting


      hidden line mode

      Comment


        #4
        The linework tool works about 75% of the line for somereason.... Plus this building is the size of 3 football fields.... I would have to overide like 300+ lines and its in DDs...

        Hidden line mode hasnt made any changes... Ive tried a lot of things. They either show the elevation edges or show nothing.
        -Alex Cunningham

        Comment


          #5
          What I meant with hidden line mode was to use show hidden lines selectively but since you pointed out this is much bigger than you pic alludes to, it's a moot point. hmm.... Why is it necessary to remove those offsets? Seems a bit misleading if you don't show an edge where there is one?

          Comment


            #6
            Its whats my Engineers want... :-\
            -Alex Cunningham

            Comment


              #7
              :crazy: :banghead:

              That's unfortunate. On the bright side looks like you've got job security. Wipeout lines and linework it is. Just tell him it'll be a while till you get to some other things that are more important that he wants.

              Comment


                #8
                Originally posted by Alex Cunningham View Post
                The linework tool works about 75% of the line for somereason.... Plus this building is the size of 3 football fields.... I would have to overide like 300+ lines and its in DDs...

                Hidden line mode hasnt made any changes... Ive tried a lot of things. They either show the elevation edges or show nothing.
                Keep in mind that with Linework you will need to click on EACH line segment. The 75% was probably one edge, the other 25% is another edge which needs to be adressed separately.

                I posted a tip about setting the visibility settings for slabs through the ini-file some time ago. Can't find it just now but maybe that works?
                Martijn de Riet
                Professional Revit Consultant | Revit API Developer
                MdR Advies
                Planta1 Revit Online Consulting

                Comment


                  #9
                  I remember that post. Good idea. Here it is.
                  Dan

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X