Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pipe schedule didn't show insulation thickness of all pipes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Pipe schedule didn't show insulation thickness of all pipes

    Hi everyone, I am making the quantity takeoff for pipe systems but some pipes can not show the insulation thickness, for the pipe don't have insulation it already showed the "0" value. Can any one give me the solution for this problem please, as a part of my question, I have attached the image below. Thank you!

    Attached Files
    Last edited by hkc1991; February 20, 2017, 02:35 AM.

    #2
    Looks like you have different thicknesses of insulation on your pipes that are blank, is the Insulation thickness selected in the sorting tab of the schedule

    Comment


      #3
      It's exactly the reason why revit didn't show the Insulation thicness, thank you so much!

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • Chilled Water Pipe With Insulation
        Hi Friends,

        Is it possible to model the chilled water pipe system together the insulation. The thickness of the insulation should change...
        February 2, 2016, 11:11 AM
      • Pipe spud insulation issue
        Hello all,

        I have a pipe spud that I use (attached) that works great with its flexibility for everything I need it for except when it comes...
        November 13, 2011, 07:11 PM
      • Can insulation for pipes be colored?
        Hi there I'm trying to make a colored pipe diagram for my mech. Engineer :coffee: I'm using filters to give color to pipes, for the filters I've chose...
        August 23, 2013, 02:39 PM
      • Pipe Insulation
        Hello
        As you can see i'm trying to insulate the piping system and everything is fine, but when i want to insulate the header (collector), the end...
        July 26, 2018, 07:26 AM
      • Pipe/duct Insulation
        How do you add insulation to your pipes, Im sure it came up add insulation on the toolbar before, but it doesnt seem to show up now when I click on a...
        June 22, 2013, 10:16 AM
      Working...
      X