Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plotting Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Plotting Issue

    I am facing a issue during plotting a sheets. We Xerox 510 Series PS Wide Format with FreeFlow Accxe plotter.

    When I am plotting a sheet the architectural linked model plotted on sheet is too faint.Also some of the walls are not visible as well.

    I tried Normal as well post script plotter but it didn't work.

    Where do I get control over my linked model?? Is there any way to plot it properly?
    Yogesh

    #2
    Have you tried printing to a pdf to see if the appearance is the same as your plotter?

    If the views on the sheets are set to mechanical discipline, the arch will print halftone. Maybe try adjusting your halftone settings a little darker?

    Comment


      #3
      Yep...I tried to create PDF...In PDF it is fine but not up to the mark... Where do i will get a halftone setting?
      Yogesh

      Comment


        #4
        Halftone settings are in - Manage tab>Additional Settings>Halftone/Underlay - There's slider bar to adjust the halftone lighter/darker.

        Comment


          #5
          Thanks a lot...i think we dont have this setting with 2009 build this is in 2011 build...am i right??
          Yogesh

          Comment


            #6
            You're right, not in 2009 that I know of

            Comment


              #7
              The quickest way to fix the pdf printing issue is go-to plotter settings and change colors to gray-scale then choice the option for text this will make the lines clearer. Pretty much remove the fast or draft settings form the plotter. Remember that the surface in MEP have transparency turned to the objects this makes lines alot more lighter then normal.

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X