Results 1 to 2 of 2

Thread: Import-cadeau bestand in voorgrond zetten

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 19, 2012
    Posts
    65
    Current Local Time
    10:21 AM

    cad bestand in voorgrond zetten

    Beste,

    Ik heb een cad-bestand in een (generic) family-bestand ge´mporteerd. Maar als ik de (generic) family-bestand (met het ge´mporteerde cad-bestand) in het project laad, blijft het ge´mporteerde cad-bestand elke keer achter mijn generieke family-bestand schuilen.

    Ik wil het cad-bestand op de voorgrond brengen. Hoe kan ik dat doen?
    (Ik wil in het plattegrondniveau iets meer details laten zien.)

    peter smith
    Last edited by peter smith; December 17th, 2017 at 08:17 AM.

  2. #2
    Senior Member Robin Deurloo's Avatar
    Join Date
    July 7, 2011
    Location
    Rotterdam, Holland
    Posts
    764
    Current Local Time
    12:21 PM
    Ik zou zeggen, detail lines gebruiken en het geimporteerde CAD bestand verwijderen.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: March 3rd, 2016, 08:15 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 2nd, 2016, 05:45 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 21st, 2016, 08:15 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: February 20th, 2016, 07:45 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: October 23rd, 2011, 01:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •