Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oh Rendering Teapot, where art thou?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Oh Rendering Teapot, where art thou?

    So, my rendering button is gone. I am in 3D View and Camera view, and I have a supported video card (nVidia Quadro). Does anybody know a fix to this? I have tried uninstalling and installing and it's still missing. Thanks in advance guys!
    Last edited by JLRArch; August 30, 2011, 03:32 AM.

    #2
    Sure you are not in a Sheet?
    Can you take a screenshot of the area the teapot is usually in (could give a hint)
    Alex Page
    RevitWorks Ltd
    Check out our Door Factory, the door maker add-in for Revit

    Comment


      #3
      Thanks for your quick reply, Alex. Yes, I'm sure I'm not in Sheet. I'm in 3D View 1. The teapot is usually on that lower toolbar shown in the pic below. Thanks!
      MissingTeapot.jpg

      Comment


        #4
        Is it also greyd out in the ribbon View Tab?

        What happens when you hit RR?

        Comment


          #5
          Bjorn_K, thanks for your input. The button on the ribbon is also gone. Also, when I do the RR shortcut nothing happens. I'm not sure what's going on.
          This is a new system I built though, I wonder if there's something wrong with the video card. I might want to change it...

          Comment


            #6
            Could be a corrupt Material Library installation, have you checked that the Material Library is installed?

            Windows --> Control Panel --> Programs: Look for the 4 lines shown in the attached
            Attached Files
            Klaus Munkholm
            "Do. Or do not. There is no try."

            Comment


              #7
              Klaus, I'm missing the fourth one on that list. how do i get it?
              Thanks,
              Jose

              Comment


                #8
                You might try running a repair of Revit install via Control Panel Add/Remove Programs to see if it will add the missing Material Library info.
                Cliff B. Collins
                Registered Architect
                The Lamar Johnson Collaborative Architects, St. Louis, MO
                Autodesk Expert Elite

                Comment


                  #9
                  So, I repaired it. I have all the libraries up and running. However, I don't see the rendering teapot still.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by JLRArch View Post
                    So, I repaired it. I have all the libraries up and running. However, I don't see the rendering teapot still.
                    I am sure I had this issue in RAC 2011 what I did was uninstall all material libraries from Add Revove Programs, there are 4, then reinstall or repair Revit.
                    Attached Files
                    Last edited by mark b; September 8, 2011, 11:50 PM.
                    Mark Balsom

                    If it ain't broke, fix it till it is.

                    Comment

                    Related Topics

                    Collapse

                    Working...
                    X