Announcement

Collapse
No announcement yet.

Solid Fill Regions - Set to 80% transparency - Still Printing Solid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Solid Fill Regions - Set to 80% transparency - Still Printing Solid

    :banghead:I have used solid fill regions w/ Transparencies before.... (I was able to place a solid black fill over an image I wanted to fade) and it worked great!

    I am trying to do it now and the color shows up solid... I have looked for a way to fix this but cannot find one.... anybody out there got a quick fix for this one? I am most likely just missing a setting somewhere.....

    Thanks!!
    Regards,
    Emmett Cruey
    ConnectedBIM.Design
    925-695-6000

    #2
    okay found my answer!!!!

    somebody switched the view to wireframe... It has to be set to hidden line to plot properly!
    Regards,
    Emmett Cruey
    ConnectedBIM.Design
    925-695-6000

    Comment


      #3
      Thank you.

      Comment


        #4
        Isn't this forum marvelous

        Just after reading this thread I had exactly this problem - and the view was indeed in wireframe - switch to Hidden Line and transparent filled region plots perfectly to pdf.

        :beer:
        William Sutherland rias riba
        WS Architecture Ltd

        Comment


          #5
          So the question now is: In wireframe, why does transparency not work?
          Answered my own question: Unfortunately its a known bug:
          https://knowledge.autodesk.com/suppo...-in-Revit.html
          Last edited by Alex Page; January 29, 2020, 07:54 PM.
          Alex Page
          RevitWorks Ltd
          Check out our Door Factory, the door maker add-in for Revit

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X