Announcement

Collapse
No announcement yet.

Guide Grids - Bug - Rvt 2012 SP1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Guide Grids - Bug - Rvt 2012 SP1

    Hi Guys

    Can anyone else reproduce a non-correct behavior when moving guide grids in Revit 2012 SP1.
    When I am setting up a new guide grid and I go to move it to intersect with a setout gird, it disappears. It is also more difficult to select it. I am using the grid spacing of 100mm or 4 inches.
    I believe it work fine in build 0 of 2012, but seems to be broken in SP1.
    Anyone having the same result?

    Thanks
    Brian
    Brian Renehan

    Melbourne, Australia - BIM Consultant - http://bimfix.blogspot.com

    #2
    Could you post a project with this type setup so that I coud try to recreate? First try from your description didn't give any problems...
    Martijn de Riet
    Professional Revit Consultant | Revit API Developer
    MdR Advies
    Planta1 Revit Online Consulting

    Comment


      #3
      The project I was using that the out of the box "rac_advanced_sample_project.rvt" located here:
      C:\Program Files\Autodesk\Revit Architecture 2012\Program\Samples

      I was using the floor plan with an A0 sheet.
      When I am trying it on a blank simple project it is working as expected. It came up during training and the students had the same problem.
      I've used that file before without any problems. Something is a little bit odd.

      Brian
      Brian Renehan

      Melbourne, Australia - BIM Consultant - http://bimfix.blogspot.com

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X