Donate Now Goal amount for this year: 3000 USD, Received: 1207 USD (40%)

Results 1 to 6 of 6

Thread: Display issue

  1. #1
    Moderator cellophane's Avatar
    Join Date
    August 9, 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    6,109
    Current Local Time
    08:32 PM

    Display issue

    I'm getting a weird display issue at the bottom of threads where the navigation is overlapping the tweet buttons. seems consistent on all threads.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Display issue-forum-issue.jpg  

  2. #2
    Moderator
    "OMG I killed Revit"
    dzatto's Avatar
    Join Date
    December 9, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    5,234
    Current Local Time
    07:32 PM
    It's not that way for me. Maybe it's your browser?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Display issue-capture.jpg  

  3. #3
    Moderator
    "Mark Twain"
    mdradvies's Avatar
    Join Date
    December 16, 2010
    Location
    Boxtel, Netherlands
    Posts
    4,551
    Current Local Time
    12:32 AM
    I have seen this, but not today... Dunno. Seems to have fixed itself.

  4. #4
    Moderator cellophane's Avatar
    Join Date
    August 9, 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    6,109
    Current Local Time
    08:32 PM
    Quote Originally Posted by dzatto View Post
    It's not that way for me. Maybe it's your browser?
    Firefox 11.0

    it didn't do it yesterday... /shrug (still doing it here btw)

  5. #5
    Moderator
    "OMG I killed Revit"
    dzatto's Avatar
    Join Date
    December 9, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    5,234
    Current Local Time
    07:32 PM
    That's what I'm using. Weird.

    I take that back, I'm on 9.01

  6. #6
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,209
    Current Local Time
    02:32 AM
    Can confirm that it wasn't working with FF11 - Should be fixed now, by placing them at the top instead... They might be gone soon anyway, have them up here as a test, and am monitoring their usage - So unless it turns out that people will actually use them, they'll be gone again soon

Similar Threads

  1. Display Settings
    By Dimitri Harvalias in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: February 11th, 2012, 04:36 AM
  2. Worksharing Display
    By DaveP in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 1
    Last Post: February 9th, 2012, 02:01 PM
  3. Elevation display
    By Randy_CaS in forum MEP - Family Creation
    Replies: 2
    Last Post: January 13th, 2012, 03:08 PM
  4. How do i display the member end connections forces?
    By andharv007 in forum Structure - General Questions
    Replies: 1
    Last Post: January 11th, 2012, 01:46 PM
  5. Display Problem
    By Alex Cunningham in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 2
    Last Post: February 2nd, 2011, 05:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •