Donate Now Goal amount for this year: 2500 USD, Received: 1627 USD (65%)

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Quick Reply box doing weird things

  1.    #1
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM

    Quick Reply box doing weird things

    I just noticed this morning after hitting Reply With Quote on a couple of posts, when I start typing in the Quick Reply box below the post quote, it's like my first keystroke drops down a line, and then the second letter keystroke goes back up to the line above that. It's pretty odd.

  2.    #2
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by PatrickGSR94 View Post
    I just noticed this morning after hitting Reply With Quote on a couple of posts, when I start typing in the Quick Reply box below the post quote, it's like my first keystroke drops down a line, and then the second letter keystroke goes back up to the line above that. It's pretty odd.
    esting to see what happens. Yep did it here.
    T

  3.    #3
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    It only happens when typing after clicking Reply With Quote. Simply typing in a blank Quick Reply box is fine.

  4.    #4
    Senior Member Andres Franco's Avatar
    Join Date
    June 21, 2012
    Location
    Tours, France
    Posts
    982
    Current Local Time
    10:54 PM
    Quote Originally Posted by PatrickGSR94 View Post
    It only happens when typing after clicking Reply With Quote. Simply typing in a blank Quick Reply box is fine.
    Interesting thing!, I've noticed some minor bugs last week like some authorizations for posting or replying, some duplicated responses, but this is new!

  5.    #5
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by Andres Franco View Post
    Interesting thing!, I've noticed some minor bugs last week like some authorizations for posting or replying, some duplicated responses, but this is new!
    eah I've never seen this on any forum, vB or otherwise. So weird!
    Y

  6.    #6
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by PatrickGSR94 View Post
    eah I've never seen this on any forum, vB or otherwise. So weird!
    Y
    Of course I can manually go fix it, but that's cumbersome when you're used to typing fairly quickly like I am.

  7.    #7
    Moderator LeanneZ's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    762
    Current Local Time
    04:54 PM
    Quote Originally Posted by PatrickGSR94 View Post
    Of course I can manually go fix it, but that's cumbersome when you're used to typing fairly quickly like I am.
    testing from my end.
    nope. not for me.
    Using Chrome.

  8.    #8
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by LeanneZ View Post
    testing from my end.
    nope. not for me.
    Using Chrome.
    t's not fixed. Firefox here.
    I

  9.    #9
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by LeanneZ View Post
    testing from my end.
    nope. not for me.
    Using Chrome.
    It appears to work fine in Chrome. One thing I noticed is that in Firefox when I click Reply With Quote, the cursor starts out on the 2nd line down from the quote, meaning you should be able to start typing immediately. In Chrome when doing the same thing, the cursor starts out at the beginning of the quoted portion, so I have to manually click below the quote and hit Enter once to start typing.

  10.    #10
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    492
    Current Local Time
    03:54 PM
    Quote Originally Posted by LeanneZ View Post
    testing from my end.
    nope. not for me.
    Using Chrome.
    But in Firefox if I click somewhere in the text box before typing, then it appears to behave.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Got Email Reply, - reply disappered in thread?
    By sknsnw9 in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: August 29th, 2018, 11:28 PM
  2. Quick reply doesn't accept spacebar
    By CADiva in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: January 30th, 2017, 08:53 PM
  3. Dependent View - Very Weird things are happening
    By jbillingsley465 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: July 5th, 2016, 01:47 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: April 27th, 2016, 12:15 AM
  5. a little clutter on the reply to thread link
    By DoTheBIM in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: July 8th, 2011, 10:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •