Donate Now Goal amount for this year: 2500 USD, Received: 1627 USD (65%)

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 55
Like Tree38Likes

Thread: Fyi- forum is still down for a lot of us.

  1. #21
    The Moderator with No Imagination MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Coeur d Alene, ID
    Posts
    4,783
    Current Local Time
    02:01 PM
    My connection stopped working just before lunch at the office ...same issue as Aaron. This is on my phone.

  2. #22
    Moderator snowyweston's Avatar
    Join Date
    December 21, 2010
    Location
    C.LONDON
    Posts
    4,382
    Current Local Time
    10:01 PM
    Back in (test post)

  3. #23
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,221
    Current Local Time
    11:01 PM
    Yet another quick test

  4. #24
    Member Hirvio's Avatar
    Join Date
    March 8, 2011
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    254
    Current Local Time
    11:01 PM
    It's back for me. Except, "New Posts" brings back the database error message.

  5. #25
    Administrator Gordon Price's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Rotterdam, South Holland
    Posts
    3,048
    Current Local Time
    11:01 PM
    New Posts (and a few other things I tested like WHo's Online and Todays Posts) seem to be working for me. I'll poke at a few ,more links as time permits.

  6. #26
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,221
    Current Local Time
    11:01 PM
    Quote Originally Posted by Hirvio View Post
    It's back for me. Except, "New Posts" brings back the database error message.
    New Posts should be working again too - Thanks for the heads up!

    Everybody please respond here, og catch me at munkholm@revitforum.org if you run into further issues.

    Once I´m certain that everything is back up and running, I´ll post an update on what occurred.
    iru69 and tidalwave1 like this.

  7. #27
    Member Hirvio's Avatar
    Join Date
    March 8, 2011
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    254
    Current Local Time
    11:01 PM
    Quote Originally Posted by Munkholm View Post
    New Posts should be working again too - Thanks for the heads up!
    Yep, it's working now. Thanks for the efforts!
    Munkholm likes this.

  8. #28
    Moderator LeanneZ's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    762
    Current Local Time
    05:01 PM
    I (finally) see you!!!
    Munkholm likes this.

  9. #29
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    225
    Current Local Time
    05:01 PM
    Site is up and I can post (testing).
    Munkholm likes this.

  10. #30
    Moderator DaveP's Avatar
    Join Date
    January 10, 2011
    Location
    St Paul, MN
    Posts
    2,980
    Current Local Time
    04:01 PM
    Hooooorayyy!
    I'm back in
    Fyi- forum is still down for a lot of us.-happydance.jpg
    Munkholm likes this.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. New in the forum/new in MEP
    By jansolo in forum MEP - General
    Replies: 1
    Last Post: July 25th, 2015, 12:31 AM
  2. What's up with the forum?
    By Charles Karl in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: January 20th, 2015, 03:17 PM
  3. ASD sub forum.
    By lucis29 in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 11
    Last Post: August 25th, 2011, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •