Donate Now Goal amount for this year: 2500 USD, Received: 1869 USD (75%)

Results 1 to 5 of 5

Thread: Some problems for me

  1. #1
    Moderator gaby424's Avatar
    Join Date
    December 11, 2010
    Posts
    911
    Current Local Time
    04:35 AM

    Some problems for me

    First problem:
    I don`t know what`s happened but when i pressed What`s new button i only see 6 posts. looks like i read all the 29,624 posts. Whitch i didn`t So now i have to enter in the normal threads and try to guess what threads i red and what didn`t. Because all are the same color
    And yes i`m logged in.


    Second:
    I have an Iphone 4 with IOS 4.3.2(8H7) and from two weeks i think, i can`t type reply to threads with the defaul browser Safary. When i press the letters the inpul field remains blank and sometimes in the advanced reply mode it eaven dissapears. So maybe formum is not full compatible with this browser version anymore? In the past the same system with the same version worked well.

  2. #2
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,222
    Current Local Time
    04:35 AM
    Hi Gaby.

    Not sure about the first issue... except there´s a setting in the Database, making sure that all threads or forums without posts in 30 days will be considered read.

    Regards the iPhone, it´s either a IOS upgrade, or related the the recent vB 4.1.5 upgrade... Forum is working fine from the iPad though... Maybe you should try the vB App from iTunes ?
    Last edited by Munkholm; September 13th, 2011 at 06:05 AM. Reason: Spelling

  3. #3
    Moderator
    "Mark Twain"
    mdradvies's Avatar
    Join Date
    December 16, 2010
    Location
    Boxtel, Netherlands
    Posts
    4,551
    Current Local Time
    02:35 AM
    Quote Originally Posted by Munkholm View Post
    Hi Gaby.

    Not sure about the first issue... expect there´s a setting in the Database, making sure that all threads or forums without posts in 30 days will be considered read.

    Regards the iPhone, it´s either a IOS upgrade, or related the the recent vB 4.1.5 upgrade... Forum is working fine from the iPad though... Maybe you should try the vB App from iTunes ?
    Showoff...
    So you finally got it back?

  4. #4
    Moderator
    "OMG I killed Revit"
    dzatto's Avatar
    Join Date
    December 9, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    5,234
    Current Local Time
    09:35 PM
    Nah, he just asked his wife to log in and check while her credit card was being approved on ebay.

  5. #5
    Moderator
    "I am NOT a Revit tutor!"
    Dave Jones's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    San Luis Obispo, California USA
    Posts
    4,505
    Current Local Time
    07:35 PM
    Quote Originally Posted by dzatto View Post
    Nah, he just asked his wife to log in and check while her credit card was being approved on ebay.
    you are good zatto. OK, where's Alex when we need him?

Similar Threads

  1. Decal problems
    By Hirvio in forum Rendering and Gallery
    Replies: 11
    Last Post: February 16th, 2018, 02:32 PM
  2. Pivoting Problems
    By Gabriel Black in forum MEP - Family Creation
    Replies: 7
    Last Post: September 9th, 2013, 10:00 AM
  3. BIM world - problems
    By bangobeat in forum Out There
    Replies: 12
    Last Post: July 1st, 2011, 02:17 PM
  4. Modify Tab problems
    By Tahnabee in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: May 10th, 2011, 05:58 AM
  5. Contour Problems
    By SimAll in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 11
    Last Post: January 25th, 2011, 08:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •