Donate Now Goal amount for this year: 3000 USD, Received: 1207 USD (40%)

Results 1 to 1 of 1

Thread: Need help debugging a script

  1. #1
    Member
    Join Date
    June 13, 2014
    Location
    Milwaukee
    Posts
    232
    Current Local Time
    10:37 AM

    Need help debugging a script

    Hello all,

    I have a functioning script for placing fire rating detail components on my walls, the issue I have is that it appears that the script works for all levels but in revit it only shows the detail components on all levels except Level 1.

    Is there someone who is willing to take a look and see why.

    The Revit File is located here:
    https://drive.google.com/open?id=0Bw...lJDRDZWY2FnbnM

    I attached the script and a custom node that I use.

    Thanks in advance. This is also posted on the dynamo forum.

    https://forum.dynamobim.com/t/need-h...cript/10743/50
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: September 4th, 2014, 09:15 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: May 28th, 2013, 09:15 AM
  3. Building Coder: Revit 2014 SDK and Visual Debugging Tools
    By Building Coder in forum Blog Feeds
    Replies: 0
    Last Post: May 2nd, 2013, 10:45 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: October 31st, 2012, 10:15 AM
  5. debugging build error
    By Alex Cunningham in forum Third party Add-Ins, API and R&D
    Replies: 7
    Last Post: June 13th, 2011, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •