Results 1 to 2 of 2

Thread: More PP/PB issues on home installation

  1. #1
    Member PatrickGSR94's Avatar
    Join Date
    July 7, 2017
    Location
    Hernando, MS
    Posts
    407
    Current Local Time
    10:49 AM

    More PP/PB issues on home installation

    I just noticed that my home PC installation of 2019.2 keeps resetting the PP/PB positions back to default every time I open a file for the first time after launching the program. It shows them docked one above the other on the far left, each half-height, instead of my usual side-by-side full height. None of our office machines have this problem. I seem to have heard of this happening before, but Google searching doesn't yield any useful results.

  2. #2
    Moderator cellophane's Avatar
    Join Date
    August 9, 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    6,051
    Current Local Time
    11:49 AM
    have you reset the UIState.dat file?

Similar Threads

  1. problem after installation
    By biff in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: February 23rd, 2016, 08:19 AM
  2. New Server Installation...Issues?
    By renogreen in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: July 27th, 2015, 06:47 PM
  3. Installation Error
    By gpktm in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 7
    Last Post: May 13th, 2015, 11:41 PM
  4. Installation Issue
    By cellophane in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 4
    Last Post: January 4th, 2012, 02:36 PM
  5. Installation Errors
    By wjnaim in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 3
    Last Post: August 4th, 2011, 02:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •