Results 1 to 6 of 6

Thread: 2014 hurts 2012

  1. #1
    Forum Addict elton williams's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Gold Coast
    Posts
    1,708
    Current Local Time
    09:35 PM

    2014 hurts 2012

    After installing RAC2014 it seems that my 2012 install has been affected. This is affecting both 2D and 3D elements, in both the project and family environments. Whenever I select an element the modify tab no longer shows any of the correct buttons to be able to edit that element. I have to use a keyboard shortcut/s or find the family in the browser to enter edit mode. In one case (project environment) I selected a simple extrusion family and the "edit witness lines" button appeared. As you can see from the screenshot (family environment - this element is not grouped) the modify buttons showing do not relate...

    2014 hurts 2012-capture.jpg

  2. #2
    Revit Rendering Guru
    Join Date
    December 7, 2010
    Posts
    96
    Current Local Time
    03:35 AM

  3. #3
    Forum Addict elton williams's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Gold Coast
    Posts
    1,708
    Current Local Time
    09:35 PM
    Quote Originally Posted by muttlieb View Post

    You da man! Thank you!

  4. #4
    Member
    Join Date
    December 9, 2010
    Posts
    73
    Current Local Time
    06:35 AM
    Installed 2014 on test computer at work. After the installation 2013 refuses to open (tried repair and reinstall but sill will not open).
    Installed 2014 on home computer and 2013 ribbon has lost commands.

    Anyone else having problems?

    Patrick

  5. #5
    Senior Member willsud's Avatar
    Join Date
    December 13, 2010
    Location
    Ambleside, Lake District, UK
    Posts
    691
    Current Local Time
    11:35 AM
    No, Revit 2013 wu2 (part of BDSP 2013) runs fine alongside 2014 for me.

  6. #6
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    7,565
    Current Local Time
    05:35 AM
    Patrick-

    As Will said, make sure your version of 2013 is WU2. Also, weve had a large number of cases with 2013 where another install corrupts something in %Username%\appdata. Either the Local\Autodesk,Inc folder, or the Roaming\Autodesk Revit Architecture 2013 folder.

    Deleting both made Revit work normally again. Of course, it resets all of your user data.

Similar Threads

  1. Revit 2014 and Revit 2012
    By xiqx in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 6
    Last Post: April 23rd, 2013, 03:53 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: April 11th, 2013, 10:45 PM
  3. 2014 Downloads
    By ThatBIMGuy in forum Out There
    Replies: 10
    Last Post: April 8th, 2013, 09:41 PM
  4. Implementing 2014
    By ThatBIMGuy in forum Out There
    Replies: 86
    Last Post: April 2nd, 2013, 09:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •