Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Like Tree1Likes

Thread: Kiwi 2013 Family Browser

  1. #1
    Forum Addict gdoherty0102's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    United States
    Posts
    1,110
    Current Local Time
    01:22 AM

    Kiwi 2013 Family Browser

    I am trying to make a deployment with a collection for the Family Browser in Revit 2013 but I am having issues. Has anyone done this with 2013 yet?

  2. #2
    Member KiwiCodes's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Posts
    326
    Current Local Time
    07:22 PM
    Can you tell me what Issues you are having Grant? Do you have the very latest exe build released just last week?

    Revit Family Browser: Project/Family Browser 2013 Deployment Option
    Revit Family Browser: Family Browser goes "Silent"

    Regards

    Phillip

  3. #3
    Forum Addict gdoherty0102's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    United States
    Posts
    1,110
    Current Local Time
    01:22 AM
    I am using Version 2013.1.4.3 which looks to be the latest that I can download in your trial downloads.

    I am having issues with the deployment part. I seem to be able to create the deployment fine, but when I go to install on other computers none of the settings take. (the license key, the right click settings, the collections)

  4. #4
    Member KiwiCodes's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Posts
    326
    Current Local Time
    07:22 PM
    HI Grant.

    Yes that is an outdated version. If you hop onto Revit Family Browser: Family Browser Home and go and download the Family Browser 2013 trial again you will get the latest version which will fix this.

    BTW we are putting up our new website in two weeks which will make this so much easier for existing customers to get updated versions

    Cheers

  5. #5
    Forum Addict gdoherty0102's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    United States
    Posts
    1,110
    Current Local Time
    01:22 AM
    I got this to work on one computer but on the second computer the only thing that seemed to take was the right click settings, the activation key and the collections did not come through.
    Last edited by gdoherty0102; May 22nd, 2012 at 12:16 PM.

  6. #6
    Moderator
    "RFO 2012 Spelling Bee Champion"
    Alex Cunningham's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Northern California
    Posts
    3,068
    Current Local Time
    12:22 AM
    Please confirm three things for me.

    One:
    That you put the Deployment folder that was created along with the EXE file on a centraly accessiable location. Meaning each and every computer could access both the EXE and the Deployment folder and that the EXE was in the same folder as the Deployment folder.

    Two:
    That everybody has read access to all the text files needed. This is important for the deployment to finish.

    Three:
    That you did not try to modify anything after you ran the Deployment out of Family Browser. This triped me up the first time I did a deployment. The text files that reside in the deployment folder are ment to be blank... go figure.


    Phillip is on his way to RTC AUS right now. If you have questions you can e-mail me, my contact info is in my signature below.

  7. #7
    Forum Addict gdoherty0102's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    United States
    Posts
    1,110
    Current Local Time
    01:22 AM
    Would you be willing to do a GTM with me? I can confirm the first two, and the third I am pretty sure of as well...

  8. #8
    Moderator
    "RFO 2012 Spelling Bee Champion"
    Alex Cunningham's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Northern California
    Posts
    3,068
    Current Local Time
    12:22 AM
    Quote Originally Posted by gdoherty0102 View Post
    Would you be willing to do a GTM with me? I can confirm the first two, and the third I am pretty sure of as well...
    I can try after 6:00PM PST....

    PM me

  9. #9
    Member
    Join Date
    December 13, 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    71
    Current Local Time
    07:22 PM
    Sorry for butting in here..... Alex, my PB trial has expired, and I have purchased a licence tonight (NZ time.)

    Do you have any idea how long it usually takes before I receive an activation code?

  10. #10
    Moderator
    "RFO 2012 Spelling Bee Champion"
    Alex Cunningham's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Northern California
    Posts
    3,068
    Current Local Time
    12:22 AM
    Quote Originally Posted by Chris Needham View Post
    Sorry for butting in here..... Alex, my PB trial has expired, and I have purchased a licence tonight (NZ time.)

    Do you have any idea how long it usually takes before I receive an activation code?
    Within 24 hours or purchase. Normaly a lot less. Depends on when Phillip wakes up LOL
    dzatto likes this.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Revit OpEd: Kiwi Codes - Project Browser for 2013
    By Revit OpEd in forum Blog Feeds
    Replies: 0
    Last Post: March 30th, 2012, 07:15 AM
  2. Family Browser (Kiwi Codes)
    By Munkholm in forum Third party Add-Ins, API and R&D
    Replies: 49
    Last Post: December 9th, 2011, 08:49 AM
  3. KiwiCodes Family Browser
    By flyguy202 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 6
    Last Post: September 28th, 2011, 09:23 AM
  4. Family Content Browser
    By MartinGT in forum Structure - Family Creation
    Replies: 5
    Last Post: August 17th, 2011, 04:01 PM
  5. Family Browser v3
    By Munkholm in forum Third party Add-Ins, API and R&D
    Replies: 103
    Last Post: April 6th, 2011, 04:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •